Suomen Valoteknillinen Seura ry

VALO on valaistusalan erikoisammattilehti sähkö- ja valaistussuunnittelijoille, arkkitehdeille, sisustusarkkitehdeille, sähköurakoitsijoille, sähkölaitosten sekä Liikenneviraston ja ELY-keskuksien valaistuksen hankinnasta ja käytöstä vastaaville henkilöille sekä muille valaistusalalla toimiville.

Mediakortti

Lataa Valo-lehden uusin mediakortti (pdf).

Media INFORMATION

Download the latest media information (pdf).

TUKIJAYRITYKSET

VALO-lehden tukijayritykset tukevat seuran VALO-lehden julkaisemista kestosopimuksella. Tukijayritykset saavat lehdestä mainostilaa muita edullisemmin hinnoin. Lisäksi yritysten nimet ja liiketunnukset  näkyvät jokaisessa lehdessä sekä lehden verkkoversion yhteydessä verkkolinkkeineen. Jos yritys ei jostain syystä halua käyttää mainostilaa jossain numerossa, se säästyy seuraaviin numeroihin, jolloin käytettävissä oleva mainostila on vastaavasti suurempi. Myös lehden tuoteuutisten julkaisussa tukijayritykset ovat muihin yrityksiin nähden etusijalla.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Heikki Härkönen, puh. 0400 869339, etunimi.sukunimi@valosto.com.


Lehden tilaus

Tilaa VALO-lehti

Huomioi, että liittymällä seuran henkilöjäseneksi (35 €/vuosi) saat lehden lisäksi muut seuran tarjoamat edut. Jäsenhakemus

Valo-lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa, ja molemmat lehdet postitetaan uudelle tilaajalle tilausajankohdasta riippumatta.

Osoitteenmuutokset tehdään erillisellä lomakkeella.

  Uusin VALO-lehti näytenumerona
  Uusin Kodin VALO -lehti näytenumerona
Nimi *
Yritys
Osoite *
Postinumero *
Paikkakunta *
Sähköposti
Varmistuskoodi * CAPTCHA Image
 
 * Pakollinen tieto


0.00397