Suomen Valoteknillinen Seura ry

Yritysten ilmoituksia

Tekninen valaistussuunnittelija / Projektijohtaja (Walkia Group Oy / Walkia® Lighting)

16.03.2018

Walkia Group Oy on suomalainen vakavarainen laadukkaiden led-valaisimien ja langattomien ohjausjärjestelmien kehittäjä sekä valmistaja. Tehtävämme on parantaa asiakkaidemme kilpailukykyä ja ympäristöystävällisyyttä luontoa ja energiaa säästävillä valaistus ratkaisuillamme. Toimitamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia valaistusratkaisuja saumattomana palveluna. Visiomme on olla johtava, laadukkaimpien valaistusratkaisuden toimittaja Pohjoismaissa ja missionamme on parantaa tuloksellisesti asiakkaidemme kilpailukykyä ja edistää kestävää kehitystä. Tärkeimmät arvot yhtiöllämme ovat Asiakaskeskeisyys, Vastuullisuus, Luotettavuus sekä Tuloksellisuus.

Etsimme erittäin voimakkaasti kasvavaan liiketointamme

Teknistä valaistussuunnitelijaa / Projektijohtajaa

joka hallitsee valaistus-suunnittelun sekä omaa kokemusta projektijohtamisesta. Mikäli olet kehityshaluinen ja oma-aloitteinen led-valaistuksen ja valaistussuunnittelun ammattilainen olisi sinulle tarjolla näköalapaikka Suomen monipuolisimmassa ja parhaassa valaistusalan yrityksessä. Tarjoamme valitulle henkilölle parhaat työkalut, puitteet ja markkinoiden valovoimaisimmat valaisin tuotteet valaistuslaskentaan ja suunnitteluun tukemaan kasvavaa myyntiorganisaatiotamme. Mikäli tunnet omaavasi nämä ominaisuudet ja kokemusta löytyy niin sisä- kuin ulkovalaistuslaskennasta ja haluat mahdollisuuden edetä urallasi on tässä tilaisuus johon kannattaa tarttua heti. Ensisijaisesti hakemaltamme henkilöltä edellytämme laajaa valaistussuunnitteluosaamista sekä kokemusta projektien hallintatehtävistä. Laaja työkokemus sähköalalta katsotaan eduksi.

Eduksi katsotaan myös koulutusta joka mahdollistaa tarvittaessa projektien vetovastuun kantamisen. Tunnet hyvin markkinoilla olevat valaisintuotteet niin sisä- kuin ulkovalaistuksessa ja koska tulet tukemaan myös kansainvälistä myyntiorganisaatiotamme, osaat kommunikoida Suomenkielen lisäksi Englanniksi. Ruotsinkielentaito luetaan eduksi.

Valitulle henkilölle tarjoamme loistavan mahdollisuuden kehittyä uralla sekä erittäin motivoivat kannustimet tehokkaaseen ja tulokselliseen työskentelyyn. Mahdollistamme lisäksi joustavat työajat ja mahdollisuuden tehdä töitä myös etänä mutta edellytämme hakijalta tarvittaessa satunnaista matkustusvalmiutta ja mahdollisuutta tehdä töitä myös iltaisin ja viikonloppuisin mikäli työtilanne sitä edelyttää. Kiinteä työpisteesi tulee sijaitsemaan Espoon leppävaarassa osoitteessa Lars Sonckin kaari 10.

Hakemukset on toimitettava palkkatoiveineen sekä liitteineen viimeistään 30.4.2018 mennessä osoitteeseen jusa.niskanen@walkia.fi. Paikka voidaan kuitenkin täyttää jo aikaisemmin mikäli sopiva hakija työtehtävään löytyy. Lisätietoja antaa ensisijaisesti Jusa Niskanen puh. + 358 (0)45 612 6798 / www.walkia.fi Walkia Group Oy, Kidekuja 2, 88610 Vuokatti

Aluemyyntipäällikkö (Oy Hedtec Ab)

26.02.2018

Etsimme nyt

Aluemyyntipäällikköä

Asiakkaitasi ovat kaikki suunnittelijat, jotka osallistuvat valaistuksen ja valaistusohjauksen suunnitteluun sekä urakoisijat, tukkuliikkeet ja rakennuttajat. Työtehtävänäsi on viedä asiakkaillemme tietoa tuotteistamme ja auttaa heitä tuotteiden valinnassa ja käytössä. Lisäksi hoidat asiakkaidemme kanssa projektikokonaisuuksia suunnitteluvaiheesta käyttöönottoon.

Työviikosta 1-2 päivää käytät tehtävissäsi konttorillamme Lauttasaaressa ja 3-4 päivää liikut itsenäisesti pääosin Etelä-Suomessa. Työ on itsenäistä ja usein projektiluonteista. Tukenasi on kuitenkin ammattitaitoinen ja kokenut organisaatiomme, sekä päämiestemme mittava tietotaito.

Haemme positiivista, myyntihenkistä ja asiakaspalvelutehtävissä viihtyvää henkilöä, joka kykenee itsenäiseen tavoitteelliseen työskentelyyn sekä työskentelee motivoituneesti osana tiimiämme.

Toivomme sinulta:

 •     sähköteknistä koulutusta, sekä käytännön englannin ja ruotsin kielen hallintaa
 •     myyntikokemusta valaistusalan asiakaspalvelutehtävissä ja/tai sähköalan suunnittelu- tai asennustöistä
 •     toimisto-ohjelmistojen hallintaa (Word, Outlook, Excel, jne.)
 •     kokemusta valaistuslaskentaohjelmien (Dialux, Relux) käytöstä
 •     pystyt oma-aloitteisesti itsenäiseen, järjestelmälliseen ja tavoitteelliseen toimintaan mutta toimit myös motivoituneesti osana ryhmää yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi


Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työn, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä osana vahvaa ja osaavaa organisaatiota sekä näköalapaikan valaistusalan kehitykseen. Saat meiltä tarvittavat välineet ja koulutuksen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 15.3.2018 mennessä osoitteeseen: matti.kaitamaa@hedtec.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa, osastopäällikkö Matti Kaitamaa matti.kaitamaa@hedtec.fi

Tuotekehitysinsinööri (I-Valo)

29.01.2018

I-Valo on vaativien olosuhteiden valaistusratkaisujen edelläkävijä, joka on valmistanut valaisimia vuodesta 1971 lähtien. Olemme yli 45 vuoden aikana toimittaneet tuhansia erilaisia valaistusratkaisuja monenlaisiin kohteisiin ympäri maailmaa. Toteutettavat ratkaisut lähtevät aina asiakkaan tarpeesta ja I-Valon asiantuntijat suunnittelevat ne energiatehokkuutta, tarkoituksenmukaisuutta ja ulkonäköä ajatellen. I-Valo sijaitsee Iittalassa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ja tänä päivänä I-Valossa työskentelee noin 40 valaistusalan ammattilaista. Asiakkaitamme ovat valmistavan teollisuuden lisäksi sähköurakoitsijat, tukkurit ja suunnittelutoimistot.

I-Valo kuuluu kansainväliseen Fagerhult -konserniin, joka toimii aktiivisesti 9 brändillä yli 20 maassa. Tutustu meihin osoitteessa www.i-valo.com.

Etsimme nyt tuotekehitystiimimme vahvistukseksi

TUOTEKEHITYSINSINÖÖRIÄ

työskentelemään vaihtelevissa ja monipuolisissa suunnittelutehtävissä valaistusprojektiemme parissa. Kaikki projektimme ovat räätälöityjä, joka tuo mielenkiintoisia tehtäviä ja haasteita tuotekehitykseen. Tuotekehitystiimimme vastaa tuotteidemme kehittämisestä ja suunnittelusta, komponenttipäivityksistä, testauksista ja standardoinneista.

Tuotekehitysinsinöörinä toimit avainroolissa R&D –prosesseissamme mekaniikkasuunnittelijana. Työssäsi hyödynnät olemassa olevaa nimikkeistöä ja teet nimikepäivityksiä. Lisäksi suunnittelet projektikohtaisesti uusia tuotteita ja vastaat soveltuvien komponenttien ja materiaalien valinnoista. Olet myös aktiivisesti mukana protovaiheissa ja tuotteiden testauksessa. Lisäksi piirrät työkuvia tuotannollemme valmistusta varten. Työskentelet samanaikaisesti useammassa projektissa ja viet työtäsi aktiivisesti sekä itseohjautuvasti eteenpäin. Toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin, oston, laadun ja tuotannon kanssa projektien menestyksekkään läpiviennin takaamiseksi. Työympäristönäsi toimii Vertex G4, jossa oma tuotetiedon hallinta Flow. Toiminnanohjausjärjestelmänämme toimii Baan.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on vahvaa CAD-osaamista, kokemusta mekaniikkasuunnittelun tehtävistä ja innostut vaihtelevasta projektiluonteista työstä tuotekehityksen parissa. Kokemuksesi kautta sinulle on karttunut tuntemusta materiaaleista ja valmistusmenetelmistä. Viihdyt projektiluonteisessa työssä, joka edellyttää aktiivista yhteistyötä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa. Olet työssäsi aktiivinen ja innostut uuden edessä. Tartut tilanteisiin; selvität ja kysyt rohkeasti. Työskentelet aikaansaavasti paineen alle ja priorisoit sekä organisoit omaa työtäsi tehokkaasti. Olet tiimipelaaja, joka ottaa vastuuta ja osallistuu, mutta myös toiminnallaan osallistaa muita. Olet kiinnostunut laajentamaan tietotaitoasi ja osaamistasi seuraamalla aktiivisesti alan kehitystä ja uusimpia innovaatioita. Teet yhteistyötä myös emoyhtiömme ja muiden konserniin kuuluvien yhtiöiden kanssa maailmalla, joka edellyttää sujuvaa englanninkielentaitoa niin kirjallisesti kuin suullisesti.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkentän jatkuvasti kehittyvällä alalla ja mielenkiintoisten projektien parissa. Toimit roolissa, jossa näet suunnittelutyösi tuloksen valmiina tuotteina. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä pitkän kokemuksen omaavan ja asiantuntevan työyhteisön tuen. Työ on kokoaikainen ja vakituinen arkityö; valittu henkilö tulee rekrytoitumaan suoraan I-Valon palvelukseen. I-Valo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työmatkat taittuvat niin autolla kuin junalla esim. Hämeenlinnasta, Tampereelta ja Riihimäeltä.

Lisätiedot:

Täytä hakemuksesi www.voima.info -sivujemme kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen.

Toteutamme rekrytoinnin yhdessä Voiman kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Tuuli Lamminmäki 050 505 9804.

Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa, toivottavasti kuulemme sinusta pian!

https://voima.info/index.php/fi/tyonhakijat/avoimet-tyopaikat/hakemus?id=1189

Tuotepäällikkö (I-Valo)

29.01.2018

I-Valo on vaativien olosuhteiden valaistusratkaisujen edelläkävijä, joka on valmistanut valaisimia vuodesta 1971 lähtien. Olemme yli 45 vuoden aikana toimittaneet tuhansia erilaisia valaistusratkaisuja monenlaisiin kohteisiin ympäri maailmaa. Toteutettavat ratkaisut lähtevät aina asiakkaan tarpeesta ja I-Valon asiantuntijat suunnittelevat ne energiatehokkuutta, tarkoituksenmukaisuutta ja ulkonäköä ajatellen. I-Valo sijaitsee Iittalassa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ja tänä päivänä I-Valossa työskentelee noin 40 valaistusalan ammattilaista. Asiakkaitamme ovat valmistavan teollisuuden lisäksi sähköurakoitsijat, tukkurit ja suunnittelutoimistot.

I-Valo kuuluu kansainväliseen Fagerhult -konserniin, joka toimii aktiivisesti 9 brändillä yli 20 maassa. Tutustu meihin osoitteessa www.i-valo.com.


Etsimme nyt

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

vahvistamaan organisaatiotamme ja varmistamaan kilpailukykyämme myös tulevaisuudessa.

Tuotepäällikkönä vastaat I-Valon tuotestrategiasta; tuotehallinnan kokonaisuudesta ja jatkuvasta kehittämisestä. Toimit tuotteidemme ja markkinamme asiantuntijana seuraten alan kehitystä, trendejä ja innovaatioita. Olet avainroolissa asiakkaidemme ja tuotekehityksemme välissä vastaten projektisalkkumme sisällöstä ja projektikohtaisista tuotevalinnoista yhdessä myynnin ja tuotekehityksen kanssa. Teknisen asiantuntijuutesi kautta tuet asiakkaitamme ja myyntiämme erilaisissa tuotteisiin ja projektikokonaisuuksiin liittyvissä kysymyksissä. Tunnistat asiakasrajapinnassa olevat potentiaaliset projektit ja osallistut tarjousprosesseihimme tuoden projekteja tuotekehitykselle toteutettavaksi. Tuotepäällikkönä olet tekemässä ratkaisuja ja valintoja olemassa olevien tuotteiden päivitysten ja uusien tuotteiden kehittämisen välillä. Roolissasi vastaat viranomaishyväksyntöjen hakemisesta ja olet mukana tuotteidemme testauksissa. Osallistut alan messuille ja olet tarvittaessa myyntimme tukena tapaamisissa niin myyntivaiheessa kuin määrittelyissä.

Tuotepäällikkönä toimit osana I-Valon johtoryhmää ja osaamisesi kautta tuot näkemystä kilpaillun alamme vaatimuksista ja projektimahdollisuuksista yhteistä päätöksenteko varten. Sinulla on vahvaa näkemystä ja kykyä rikkoa ajattelun rajoja, jota kautta voimme löytää jatkuvasti uusia mahdollisuuksia ja kehittymisen paikkoja. Olet erinomaiset yhteistyötaidot omaava asiantuntija, joka viihtyy asiakasläheisessä roolissa ja pitää projektien focuksen kirkkaana kaikkien mielessä. Olet tiimipelaaja, joka esimerkillään edistää jatkuvaa yhteistyötä ja tiedonkulkua. Odotamme sinulta kokemusta valaistusalalta ja vastaavista tuotehallinnan tehtävistä. Olet teknisesti orientoitunut asiantuntija ja projektinhallinnan ammattilainen. Olet näkemyksellinen alan innovaatiota seuraava ja synnyttävä osaaja, joka haluaa olla aidosti vaikuttamassa yrityksen menestykseen. Sinulla on rohkeutta tehdä päätöksiä ja valintoja uusien mahdollisuuksien edessä. Omaat myös kokemusta kansainvälisistä hankkeista ja työskentelet sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta ja työmatkoja arviolta muutama kuukaudessa sekä ulkomailla, että Suomessa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja aidosti vaikuttamismahdollisuuksia sisältävän roolin mielenkiintoisten projektien ja kehittyvän organisaation parissa. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä pitkän kokemuksen omaavan ja asiantuntevan työyhteisön tuen. Työ on kokoaikainen ja vakituinen arkityö; valittu henkilö tulee rekrytoitumaan suoraan I-Valon palvelukseen. I-Valo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työmatkat taittuvat niin autolla kuin junalla esim. Hämeenlinnasta, Tampereelta ja Riihimäeltä.

Lisätiedot:

Täytä hakemuksesi www.voima.info -sivujemme kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen.

Toteutamme rekrytoinnin yhdessä Voiman kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Tuuli Lamminmäki 050 505 9804.

Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa, toivottavasti kuulemme sinusta pian!

https://voima.info/index.php/fi/tyonhakijat/avoimet-tyopaikat/hakemus?id=1188

Valaistussuunnittelija/Lighting designer Jr. (VALOA design)

26.01.2018

Haemme suunnittelijaa, jolla on hallussa nykyaikaiset suunnittelu- ja mallinnustekniikat. Tehtävänäsi on avustaa suunnitelmien havainne-, toteutus- ja esitysmateriaalien tuottamisessa.

Tarjoamme kokeneiden valaistussuunnittelijoiden ja mukavan tiimin tuen, ja näköalapaikan suomalaiseen ja kansainväliseen valoarkkitehtuuriin. Työn kuva rakennetaan osaamiseesi ja kokemukseesi sopivaksi.

Olet ulospäin suuntautuva, oppimishaluinen ja positiviinen persoona, joka on kiinnostunut etenemään urallaan valaistusarkkitehtuurin parissa. Haluat kehittyä ja olet valmis itsenäisesti ottamaan asioista selvää. Tavoitteenasi on kasvaa ammattitaitoiseksi valaistussuunnittelijaksi. Sinulla on MARK, SARK, ARK tai INS – koulutus tai olet opintojesi loppusuoralla.

Laitahan CV:si meille tammikuun 2018 loppuun mennessä, niin otamme yhteyttä; tavataan, jutellaan ja katsotaan lähdetäänkö yhdessä toteuttamaan niin pieniä kuin suuriakin valaistusprojekteja. Voit myös lähettää kysymyksiä: roope.siiroinen@valoa.com www.valoa.com

We are looking for a designer, who has the ability of modern design and modelling techniques. Your task is to assist the implementation of the plans of the visualisation and presentation materials.

We offer the company of experienced lighting designers and the support of a nice team, and a view on the Finnish and international light architecture. The job description will be built in your expertise and experience.

We are looking for a designer, who has the ability of modern design and modelling techniques. Your task is to assist the implementation of the plans of the visualisation and presentation materials.

You are willing to learn and a positive person, who is interested in moving forward on your career as a lighting designer. You want to develop, and you are ready to work independently. Your goal is to grow as a professional  lighting designer.

Please, send us your CV by the end of January 2018, and we will contact you. Lets meet, talk and see if we could do together small or large projects in future. You can also send your questions to: roope.siiroinen@valoa.com

Valaistussuunnittelija Sr. (VALOA design)

25.01.2018

Valaistusala kehittyy huimaa vauhtia ja niin mekin! VALOA design Oy on suomalainen 20-vuotias valoarkkitehtuuriin erikoistunut suunnittelutoimisto. Olemme toteuttaneet lukemattomia pieniä ja suuria valaistuskohteita niin ulko- kuin sisätiloihin, ja voittaneet valtakunnallisia ja kansainvälisiä kilpailuja. Toimimme koko Suomessa ja suurin osa asiakkaistamme on pääkaupunkiseudulla. Kehitämme jatkuvasti palvelukonseptiamme vastaamaan tämän ja huomisen päivän asiakastarpeita.

Haemme kokenutta valaistustekniikan suunnittelijaa kaupunki- ja/tai kiinteistövalaistuksen suunnittelutehtäviin Tampereelle tai pääkaupunkiseudulle.

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä huippuprojektien parissa ja huipputyyppien kanssa. VALOA on joustava, rento ja viihtyisä työpaikka, jossa saat vaikuttaa työtapoihisi ja saat sellaiset työkalut, jotka koet tarvitsevasi. Etätyö ei ole meille tai sinulle vieras asia. VALOAssa päätökset tehdään yhdessä ilman hierarkiaa. Tehtävät, työn kuva ja vastuu rakennetaan sinun osaamiseen, kokemukseen ja toiveisiin sopivaksi. Edellisissä kehittymiselle ei ole esteitä.
 
Etsimme vahvistusta tekniseen valaistussuunnitteluun ja -konsultointiin. Olet osa luovaa ja kokenutta tiimiämme. Hallitset nykyaikaiset valaistuksen ohjausjärjestelmät, LED-teknologian ja suunnittelutekniikat. Olet innokas kehittämään itseäsi ja seuraamaan alan nopeaa kehitystä.

Arvostamme kokemusta julkisten ja pysyvien valaistuksien suunnittelusta, itsenäisesti toteutettuja referenssejä ja projektin vetotaitoa. Olet aktiivinen ja eteenpäin pyrkivä eikä asiakaspalvelu ja suunnitteluprosessien rutiinit ole sinulle vieraita. Etuna on sähkö- ja/tai valaistussuunnittelijan koulutus, mutta voit myös muuten osoittaa hallitsevasi nykyaikaiset valaistustekniikat. Haluat olla mukana tekemässä huippuprojekteja, kehittämässä liiketoimintaamme ja suomalaista valaistusta. 

Laitahan CV:si meille tammikuun 2018 loppuun mennessä, niin otamme yhteyttä; tavataan, jutellaan ja katsotaan lähdettäänkö yhdessä toteuttamaan niin pieniä kuin suuriakin valaistusprojekteja. Voit lähettää kysymyksiä: roope.siiroinen@valoa.com tai soittaa Roope 0500510904. www.valoa.com

Key Account Manager (Philips Lighting)

22.01.2018

Haasteesi
Me Philips Lightingilla etsimme positiivisia, ketteriä ja innovatiivisia ihmisiä, jotka auttavat meitä ja asiakkaitamme onnistumaan entistäkin paremmin tavoitteissamme. Valaistusala on täydessä murroksessa. Perinteinen valaistusteknologia korvautuu nopeaa vauhtia LED-tekniikalla, mikä mahdollistaa digitaalisen teknologian hyödyntämisen valon liittämisessä verkkoon sekä tuo aivan uudet mahdollisuudet älykkääseen valaistuksenohjaukseen.

Uutena ammattivalaistuksen Avainasiakaspäälikkönä (Key Account Manager) vastaat myynnistä ja kaupallisista yhteistyösuhteista pääkaupunkiseudun ja Etelä-Suomen alueella. Verkostoidut tärkeimipien valaistuksen sidosryhmien kanssa ja luot uusia asiakastarpeet täyttäviä myyntimahdollisuuksia Philips Lightingin laajan ja älykkään valikoiman pohjalta.

Toimenkuvasi

 • Kehität ja ylläpidät erinomaisia asiakassuhteita sekä verkostoidut avainasiakkaiden ja eri sidosryhmien sisällä (loppuasiakkaat, valaistus- ja sähkösuunnittelijat, sähköurakoitsijat sekä sähkötukkuliikkeet)
 • Vastaat oman alueesi asiakkuuksien hoidosta sekä projektimyynnistä
 • Maksimoit onnistumiset myyntimahdollisuuksistasi omalla alueellasi
 • Osaat laatia toimintasuunnitelmia tekemisesi pohjaksi ja toteuttaa niitä käytännössä
 • Toimit tavoitteellisesti ja suunnitelmallisesti saavuttaen asetetut tavoitteet
 • Tunnistat avainsidosryhmät ja -henkilöt sekä osaat hyödyntää sisäisiä resursseja parhaalla mahdollisella tavalla
 • Kaikki tekemisesi tähtää parhaaseen asiakastyytyäisyyteen. Ymmärrät erinomaisesti asiakkaiden haasteet ja osaat auttaa heitä pääsemään tavoitteisiinsa rakentamalla asiakastarpeet täyttäviä ratkaisuja
 • Osallistut Philipsin edustajana erilaisiin asiakastilaisuuksiin sekä valaistusalan tapahtumiin


Millaista ominaisuuksia etsimme:

 • Soveltuvaa kaupallista ja/tai teknistä koulutusta
 • Vähintään 5 vuoden kokemusta menestyksekkäästä myyntityöstä ja avainasiakkuuksien hoitamisesta nopeatempoisella teknisellä alalla
 • Myyntikokemusta asiakas- ja tulosvastuullisesta arvopohjaisesta ratkaisumyynnistä
 • Kokemusta ja taitoa suuren myyntipipelinen tasapainoisesta hallinnasta
 • Asiakaslähtöisyyttä kaikessa tekemisessä
 • Monitahoisten myyntiprosessien hallintaa ja strategista ajattelua
 • Ymmärrystä teknologiasta ja kiinnostusta sen tuomiin mahdollisuuksiin
 • Nopeaa kokonaisuuksien hahmottamista
 • Kykyä oppia ja omaksua nopeasti uusia asioita sekä soveltaa niitä käytännössä
 • Mukautuvaa, yhteistyötaitoista ja tarkkaa työskentelyä myös paineen alla nopearytmisessä ympäristössä
 • Positiivista asennetta asiakkaita, työtovereita sekä itse työtä kohtaan
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa


Tiimisi
Raportoit tukku- ja urakoitsijayhteitstyöstä vastaavalle myyntijohtajalle ja saat ympärillesi monipuolisen, taitavan, energisen ja innostuneen tiimin. Toimipaikkamme sijaitsee Vantaalla lentokentän läheisyydessä.

Mitä tarjoamme
Tarjoamme mahdollisuuden liittyä maailman suurimman valaistusalan toimijan osaavaan ja monipuoliseen joukkoon, jossa pääset kehittämään myyntiä ja kehittymään itse myynnin ammattilaisena. Toimenkuva on itsenäinen ja vastuullinen tarjoten erinomaiset mahdollisuudet toimia valaistuksen näköalapaikalla. Tarjoamme hyvän ja kannustavan palkkauksen, hyvät työsuhde-edut sekä bonusmallin, jossa onnistumisista palkitaan. 

Hakemukset ja lisätiedot
Mikäli olet kiinnostunut mahdollisuudesta liittyä osaavaan joukkoomme, lataa hakemuksesi sekä CV englanniksi :si mahdollisimman pian Philipsin Career-sivuston kautta, jonne pääset LinkedInin Apply-painikkeen kautta. Hakemusten läpikäynnin jälkeen suoritamme ensimmäisessä vaiheessa puhelinhaastattelut englanniksi ja seuraavassa vaiheessa varsinaiset haastattelut Vantaalla.

Mikäli haluat saada lisätietoa avoimesta paikastamme, niin kysymyksiin vastaa myyntijohtaja Antti Aunola numerosta +358 40 582 5621 seuraavina ajankohtina: pe 26.1. klo 13.30 – 15.00 sekä to 1.2. klo 9.00 -10.30.

https://lighting.wd3.myworkdayjobs.com/en-US/jobs-and-careers/job/Vantaa/Key-Account-Manager_273593-1

Järjestelmäarkkitehti (Philips Lighting)

10.01.2018

Haasteesi
Me Philips Lightingilla etsimme positiivisia, ahkeria ja innovatiivisia ihmisiä, jotka auttavat meitä ja asiakkaitamme onnistumaan entistäkin paremmin tavoitteissamme. Valaistusala on isossa murroksessa. Perinteinen valaistusteknologia korvautuu nopeaa vauhtia LED-tekniikalla, mikä mahdollistaa digitaalisen teknologian hyödyntämisen valon liittämisessä verkkoon sekä tuo aivan uudet mahdollisuudet älykkääseen valaistuksenohjaukseen.

Uutena ammattivalaistuksen Järjestelmä arkkitehtina (System architect) toimit teknisenä asiantuntijana myynnin, asiakkaan ja omien osaajiemme välillä. Sinä olet paikallinen asiantuntijamme valaistukseen liittyvissä ratkaisuissa ja järjestelmissä. Ymmärrät asioita tekniikan näkökulmasta ja pystyt keskustelemaan sujuvasti teknisten asiantuntijoiden kanssa. Tämän lisäksi pystyt kommunikoimaan loppuasiakkaille, mitä arvoa suunnitellut ratkaisut tuovat heille. Pystyt myös kartoittamaan asiakkaiden tarpeet valaistuksen näkökulmasta sekä räätälöimään juuri asiakkaalle soveltuvan ratkaisun. Tässä positiossa sinusta tehdään valaistusjärjestelmien huippuasiantuntija. Tukena sinulla on meidän osaava myyntitiimimme sekä tekniset erityisosaajamme valaistussuunnitelusta sekä ohjausjärjestelmistä.

Toimenkuvasi
•    Suunnittelet asiakastarpeet täyttäviä teknisiä valaistusjärjestemiä yhdessä tiimimme ja asiakkaidemme kanssa
•    Toimit tulkkina asiakkaan, myynnin ja teknisten asiantuntijoiden välillä
•    Ymmärrät asiakastarpeet ja pystyt räätälöimään asiakasnäkökulmasta parhaan mahdollisen teknisen ratkaisun, jolla tuotamme arvoa asiakkaalle
•    Olet tottunut työskentelemään julkisten hankintojen parissa ja vaativat tarjousmateriaalit ja yleiset hankintasopimukset ovat sinulle tuttuja
•    Kommunikoit sujuvasti teknisten asiantuntijoiden kanssa sekä asiakkaille, jotka eivät ymmärrä tekniikkaa
•    Kehität ja ylläpidät erinomaisia asiakassuhteita sekä verkostoidut avainasiakkaiden ja sisäisten sidosryhmien välillä
•    Toimit tavoitteellisesti ja suunnitelmallisesti saavuttaen asetetut tavoitteet
•    Osallistut Philipsin edustajana erilaisiin asiakastilaisuuksiin sekä valaistusalan tapahtumiin

Millaista ominaisuuksia etsimme:
•    Soveltuvaa teknistä koulutusta, esimerkiksi tietotekniikasta, automaatiosta tai sähkötekniikkasta
•    Vähintään 5 vuoden kokemusta asiantuntijatehtävistä järjestelmäarkkitehtinä tai kehittäjänä, tai vastaavissa tehtävissä
•    Asiakaslähtöisyyttä kaikessa tekemisessä
•    Strategista ajattelua
•    Ymmärrystä teknologiasta ja kiinnostusta sen tuomiin mahdollisuuksiin
•    Kokonaisuuden hahmottamista ja kykyä oppia ja omaksua nopeasti uusia asioita sekä soveltaa niitä käytännössä
•    Mukautuvaa, yhteistyötaitoista ja tarkkaa työskentelyä myös paineen alla nopearytmisessä ympäristössä
•    Positiivista asennetta asiakkaita, työtoveita sekä itse työtä kohtaan
•    Erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Mitä tarjoamme:
Tarjoamme mahdollisuuden liittyä maailman suurimman valaistusalan toimijan osaavaan ja monipuoliseen joukkoon, jossa pääset kehittymään itse myynnin ammattilaisena. Philips Lighting on maailmanlaajuinen valaistuksen markkinajohtaja. Olemme luotettava toimija, jolla on pitkä kokemus ja innovaatiojohtajuus sisä- ja ulkovalaisimissa sekä valonlähteissä.

Toimenkuva on itsenäinen ja vastuullinen tarjoten erinomaiset mahdollisuudet toimia valaistuksen näköalapaikalla. Raportoit suoraan maajohtajalle ja saat ympärillesi monipuolisen, taitavan ja energisen tiimin. Tarjoamme hyvän ja kannustavan palkkauksen, hyvät työsuhde-edut sekä bonusmallin, jossa onnistumisista palkitaan. Toimipaikkamme sijaitsee Vantaalla lentokentän läheisyydessä.

Hakemukset ja lisätiedot
Mikäli olet kiinnostunut mahdollisuudesta liittyä osaavaan joukkoomme, lataa hakemuksesi sekä CV:si mahdollisimman pian Philipsin Career-sivuston kautta, jonne pääset LinkedInin Apply-painikkeen kautta. Hakemusten läpikäynnin jälkeen suoritamme ensimmäisessä vaiheessa puhelinhaastattelut englanniksi ja seuraavassa vaiheessa varsinaiset haastattelut Vantaalla.

https://lighting.wd3.myworkdayjobs.com/en-US/jobs-and-careers/job/Vantaa/Sales-Systems-Architect_272061-1

https://www.linkedin.com/jobs/view/535834294/

Sales Application Specialist / Lighting Designer (Philips Lighting)

10.01.2018

Me Philips Lightingilla etsimme positiivisia, ketteriä ja innovatiivisia ihmisiä, jotka auttavat meitä ja asiakkaitamme onnistumaan entistäkin paremmin tavoitteissamme. Valaistusala on täydessä murroksessa. Perinteinen valaistusteknologia korvautuu nopeaa vauhtia LED-tekniikalla, mikä mahdollistaa digitaalisen teknologian hyödyntämisen valon liittämisessä verkkoon sekä tuo aivan uudet mahdollisuudet älykkääseen valaistuksenohjaukseen.

Uutena ammattivalaistuksen sisävalaistussuunnittelijana (Sales Application Specialist / Lighting Designer) toteutat valaistussuunnitelmia, jotka täyttävät asiakkaiden odotukset ja tarpeet. Toimit läheisessä yhteistyössä myynnin kanssa, tuet ja kehität asiantuntijana organisaatiomme liiketoimintaa. Verkostoidut sidosryhmiemme kanssa, jotta ymmärrämme entistä paremmin, mitä onnistuminen muuttuvassa liiketoimintaympäristössä vaatii. Työtehtävässäsi käyt säännöllisesti projektikohteissa sekä asiakkaidemme luona. Työpisteesi sijaitsee Vantaalla.

Toimenkuvasi
•    Lisäät tietoutta sekä ymmärrystä siitä, kuinka valaistuksella voidaan parantaa tiloja
•    Osaat kertoa, kuinka tuotevalikoimamme avulla voidaan toteuttaa halutut valaistustehosteet ja täyttää asetetut valaistusvaatimukset
•    Arvioit ja määrität millä tuoteportfoliomme erilaisilla valaistusratkaisuilla asiakkaidemme tarpeet saavutetaan parhaiten
•    Toteutat yksityiskohtaisia suunnitelmia, joiden avulla saavutetaan halutut valaistusratkaisut
•    Tuet organisaatiotamme myyntitavoitteiden saavuttamisessa
•    Tunnet tuotteidemme suorituskyvyn ja olet asiantuntija fotometriassa.
•    Tavoittelet aina mahdollisimman korkeaa asiakastyytyväisyyttä
•    Hallitset erinomaisesti sidosryhmiä
•    Seuraat aktiivisesti valaistusalan kehitystä ja sen vaikutusta toimintaympäristöömme
•    Tuotat tietoa tuotekehitykselle ja markkinoinnille uusista mahdollisuuksista

Millaisia ominaisuuksia etsimme
•    Alempi tai ylempi korkeakoulututkinto sähkötekniikan alalta.
•    Vähintään kolmen vuoden kokemusta sähkö- tai valaistussuunnittelusta
•    Erinomaista ymmärrystä erilaisista valaistusratkaisuista
•    Hyvää ongelmanratkaisunkykyä sekä asioiden ratkaisukeskeistä lähestymistapaa
•    Erinomaisia kommunikointitaitoja
•    Asiakaslähtöisyyttä kaikessa tekemisessä
•    Olet positiivinen, hyvä tiimipelaaja, joka verkostoituu helposti
•    Olet tarkka ja järjestelmällinen
•    Erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Mitä tarjoamme:
Tarjoamme mahdollisuuden liittyä maailman suurimman valaistusalan toimijan osaavaan ja monipuoliseen joukkoon. Työtehtävässä pääset edelleen kehittämään teknistä osaamistasi sekä olemaan osa nopeasti muuttuvaa kompleksista ja kansainvälistä toimintaympäristöä.  Työtehtävä tarjoaa erityisen mahdollisuuden olla valaistusalan näköalapaikalla nyt ja tulevaisuudessa. Tarjoamme hyvän palkkauksen, hyvät työsuhde-edut, kannustavan bonusmallin, joustavan työympäristön sekä hyvät urakehitys mahdollisuudet.

Hakemukset ja lisätiedot

https://lighting.wd3.myworkdayjobs.com/en-US/jobs-and-careers/job/Vantaa/Lighting-Designer-Sales-Application-Specialist_272060-1

https://www.linkedin.com/jobs/view/535832852/

Fixed-term Quote Support / Sales Application Specialist Intern (Philips Lighting)

10.01.2018

Philips Lighting Finland Oy on edelläkävijä älykkäässä ohjattavassa ledivalaistuksessa sekä ammattikohteissa että kodin valaistuksessa. Olemme luotettava toimija, jolla on pitkä kokemus ja innovaatiojohtajuus sisä- ja ulkovalaisimissa sekä valonlähteissä. Philips Lighting on maailmanlaajuinen valaistuksen markkinajohtaja.

Haasteesi
Me Philips Lightingilla etsimme positiivisia, ketteriä ja innovatiivisia ihmisiä, jotka auttavat meitä ja asiakkaitamme onnistumaan entistäkin paremmin tavoitteissamme. Valaistusala on täydessä murroksessa. Perinteinen valaistusteknologia korvautuu nopeaa vauhtia LED-tekniikalla, mikä mahdollistaa digitaalisen teknologian hyödyntämisen valon liittämisessä verkkoon sekä tuo aivan uudet mahdollisuudet älykkääseen valaistuksenohjaukseen.

Toimenkuvasi
Tuet myyntiorganisaatiota laatimalla tarkkoja ja korkealaatuisia tarjouksia oikea-aikaisesti. Lisäksi avustat valaistuslaskelmien ja -suunnitelmien laadinnassa käyttäen DIALux- ja muita järjestelmiä.

Millaista ominaisuuksia etsimme:
•    Soveltuvaa teknistä koulutusta
•    Tarjous-/hinnoittelukokemusta mieluiten valaistusalalta
•    Erinomaisia kommunikointitaitoja sekä suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
•    Kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
•    Positiivista asennetta asiakkaita, työtovereita sekä itse työtä kohtaan
•    Kokemusta tarjous- ja hinnoitteluprosesseista, ja/tai kiinnostusta niitä kohtaan
•    Mukautuvaa, yhteistyötaitoista ja tarkkaa työskentelyä myös paineen alla nopearytmisessä ympäristössä
•    Kokemus SAP- ja/tai DIALux-järjestelmästä katsotaan eduksi

Mitä tarjoamme
Tarjoamme mahdollisuuden liittyä maailman suurimman valaistusalan toimijan osaavaan ja monipuoliseen joukkoon, jossa pääset kehittymään valaistusalan ammattilaisena. Toimenkuva on itsenäinen ja vastuullinen tarjoten erinomaiset mahdollisuudet toimia valaistuksen näköalapaikalla. Tarjoamme kannustavan palkkauksen sekä hyvät työsuhde-edut. 

Hakemukset ja lisätiedot
Mikäli olet kiinnostunut mahdollisuudesta liittyä osaavaan joukkoomme, lataa hakemuksesi sekä CV:si mahdollisimman pian Philipsin Career-sivuston kautta, jonne pääset LinkedInin Apply-painikkeen kautta. Hakemusten läpikäynnin jälkeen suoritamme ensimmäisessä vaiheessa puhelinhaastattelut englanniksi ja seuraavassa vaiheessa varsinaiset haastattelut Vantaalla.

https://lighting.wd3.myworkdayjobs.com/en-US/jobs-and-careers/job/Vantaa/Fixed-term-Quote-Support---Sales-Application-Specialist-Intern_257929-1

https://www.linkedin.com/jobs/view/524121898/

Avainasiakaspäällikkö julkisten tilojen valaistusmyyntiin (KT Interior Oy)

09.01.2018

Oletko kiinnostunut työskentelystä valaistuksen ja asiakkuuksien kehittämisen parissa? Haemme osaavaan valaistustiimiimme

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ julkisten tilojen valaistusmyyntiin

Vastaat itsenäisesti myyntialueellasi pääkaupunkiseudulla tapahtuvasta myynnistä ja yhteistyön kehittämisestä asiakkuuksissa, joita ovat sähkö- ja valaistussuunnittelijat, alan tukkuliikkeet, urakoitsijat sekä rakennuttajat.
Onnistuminen projektiluontoisissa tehtävissäsi edellyttää aktiivista, pitkäjänteistä ja oma-aloitteista kontaktointia asiakkaisiin, olemassa olevien asiakassuhteiden syventämistä sekä uusasiakashankintaa. Asiakkaiden työympäristön kehittämisessä teet tiivistä yhteistyötä yrityksemme muiden asiantuntijoiden kanssa.

Odotamme Sinulta myyntihenkisyyden lisäksi sopivaa kaupallista ja/tai teknistä koulutusta sekä vahvaa kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä. Tehtävässäsi tarvitset valaistusalan osaamista sekä kykyä kommunikoida suomen ja englannin kielellä.

Tarjoamme mahdollisuuden osallistua yrityksemme liiketoiminnan kehittämiseen sekä tehdä yhteistyötä valaistusalan arvostettujen sidosryhmien kanssa osana valaistustiimiämme. Tiivis yhteistyö päämiestemme, eurooppalaisten tunnettujen ja arvostettujen valaisinvalmistajien kanssa, tuo sinulle mahdollisuuden kehittyä valaistusalan asiantuntijana kansainvälisessä ympäristössä.

Teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi ja CV:n palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian tai viimeistään 4.2.2018 osoitteeseen: anne.neuvonen@ktinterior.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Anne Neuvonen 050-339 3194.

KT Interior Oy on 75 vuotias yritys, joka maahantuo, myy ja markkinoi valaistus-, kalustus-, ja tilanjakoratkaisuja julkisiin tiloihin. Yhdessä alan suunnittelijoiden ja yritysten kanssa KT Interior auttaa yrityksiä ja yhteisöjä parantamaan työ- ja toimintaympäristöään. Katso lisää www.ktinterior.fi

LISÄTIETOJA

Tällä sivulla yritykset voivat kertoa avoimista työpaikoista, asiakastapahtumista jne.
Uudesta ilmoituksesta mainitaan kaikissa Suomen Valoteknillisen Seuran jäsensähköposteissa alaviitteenä ilmoituksen voimassaolon ajan.

Suomen Valoteknillinen Seura ei vastaa ilmoitusten sisällöstä.

Lisätietoja: heikki.harkonen(at)valosto.com


HINNASTO

Suomen Valoteknillisen Seuran yritys- ja yhteisöjäsenet
http://www.valosto.com/seura/yritysjasenet

http://www.valosto.com/seura/yhteisojasenet

200 euroa + alv 24% /kk (minimilaskutus 1 kk)

Muut
400 euroa + alv 24% /kk (minimilaskutus 1 kk)

Laskutus ilmoituksen julkistamisen jälkeen.


OHJEET

Ilmoituksen tiedot sähköpostilla osoitteeseen heikki.harkonen(at)valosto.com.
Tiedoissa on oltava:
- otsikko, esim. Myyntipäällikkö, Yritys XX Oy tai Seminaarikiertue, Yritys YY Oy tai Uutuustuotteita, Yritys ZZ Oy jne.
- verkko-osoite, johon ilmoituksella viitataan ja josta tiedot löytyvät
- haluttu ilmoituksen näkymisaika (perusoletuksena 1 kk ilmoituksen julkaisusta)
- laskutusosoite
- lisäksi haluttaessa otsikkoa kuvaava teksti (max 300 merkkiä)
- lisäksi haluttaessa yrityksen tai ilmoituksen logo (mahdollisimman suurikokoinen jpg-tiedosto, ei vaadita Suomen Valoteknillisen Seuran jäseniltä)

Uudesta ilmoituksesta mainitaan kaikissa Suomen Valoteknillisen Seuran jäsensähköposteissa alaviitteenä ilmoituksen voimassaolon ajan.

Puutteellisin tiedoin jätettyjä ilmoituksia ei julkaista.


0.01865