Suomen Valoteknillinen Seura ry

Yritysten ilmoituksia

Key Account Manager (SG Armaturen)

16.10.2018

SG Armaturen on vuonna 1990 Norjan Lillesandissa perustettu yritys. SG kehittää, valmistaa ja myy tukkuliikkeiden kautta valaisimia niin julkisiin tiloihin kuin koteihin. Tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadusta sekä helposta asennettavuudesta. Yrityksen kasvu on ollut voimakasta koko 2000 luvun ajan. SG Armaturen AS:n liikevaihto vuonna v. 2017 oli n. 140 M€. Yrityksellä on tytäryhtiöt 11:sta Euroopan massa, tehtaat Tanskassa ja Kiinassa sekä työntekijöitä n 700. SG Armaturen Oy aloitti toiminnan Suomessa paikallisen yhtiön voimin 2018 alussa ja tavoittelee merkittävää asemaa lähivuosien aikana. Lisätietoa yrityksestä: www.sg-as.com/fi   

Haemme nyt joukkoomme:

Key Account Manageria

Pääkaupunkiseudun ja Länsi-Suomen alueelle

Vastaat kokonaisvaltaisesti oman alueesi toiminnasta. Toimit yhteistyössä pääasiassa sähköurakoitsijoiden, sähkösuunnittelijoiden, sekä sähkötukkuliikkeiden kanssa. Tärkeimpänä tehtävänäsi tuoda SG:n brändi, tuotteet ja toimintakonsepti alueesi asiakkaiden tietoisuuteen. Aktiivisen toimintasi, syntyneen kysynnän ja asiakkaiden luottamuksen myötä olet viemässä meitä kohti yhteisiä tavoitteita.

Menestyt tehtävässä mikäli sinulla on ennen kaikkea energinen ja positiivinen asenne, sekä ammattimaiset työskentelytavat. Kokemus valaisin- tai muusta sähköteknisestä kaupasta tulosten kanssa on merkittävä etu. Perinteisiin toimintamalleihin kangistumisen sijasta oleellisempaa on aktiivinen ja tehokas tapasi työskennellä, halu oppia ja kehittyä, sekä valmius toteuttaa ennakkoluulottomasti SG:n konseptia.

Tarjoamme mahdollisuuden olla osana voimakkaasti kasvavaa yritystä, korkealaatuisten tuotteiden ja poikkeuksellisen toimintakonseptin parissa. Kulttuurissamme ihmiset, avoimuus, luottamus sekä positiivinen tekemisen meininki ovat toiminnan ydin.

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta ja uskot olevasi valmis kasvutarinaamme, lähetä hakemuksesi osoitteeseen: mikael.lukka@sg-oy.fi. Palkkaus heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot: Maajohtaja Mikael Lukka, 040 703 6480

Aluemyyntipäällikkö (Feilo Sylvania Finland Oy)

13.10.2018

Feilo Sylvania Finland Oy on voimakkaasti kasvava ammattivalaistuksen toimija, joka kuuluu maailmanlaajuiseen Feilo- konserniin. Konsernin liikevaihto on 1,3 miljardia dollaria ja se on yksi maailman suurimmista toimijoista valaistusalalla. Yritys toimii 48 maassa 6800 tuhannen henkilön voimin. Valaisin- ja valonlähdevalmistusta yhtiöllä on Euroopassa sekä Aasiassa. Maailmanlaajuisesti omia tuotantolaitoksia on yhteensä 13 kappaletta.

Sylvania- valaisimien ja valonlähteiden tuotemerkki perustettiin Yhdysvalloissa yli 90 vuotta sitten. Tuotemerkin alle kuuluu ammattivalaistuksen lähes kaikki osa-alueet sekä täydellinen valikoima valonlähteitä. 

Menestyvä, kansainvälinen asiakasyrityksemme Feilo Sylvania Finland Oy etsii nyt kauttamme ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Keski-Suomen alueelle vastaamaan asiakaskontakteista erityisesti Tampereen  talousalueelle. Tehtävää voi hoitaa menestyksekkäästi myös Vantaan toimipisteestä käsin. Asiakaskunta koostuu sähkösuunnittelu- sekä arkkitehtitoimistoista, tukkuliikkeistä ja rakennuttajista.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli:
• Sinulla on kokemusta teknisten tuotteiden myynnistä, mielellään valaisin-, valonlähde- tai sähkötekniikan puolelta
• Omaat kaupallisen ajattelutavan ja luontaista halua hyvään asiakaspalveluun
• Olet omatoiminen ja järjestelmällinen sekä hallitset MS Office- työvälineet
• Sinulla on hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot
• Toimit sujuvasti uusasiakashankinnassa ja vanhojen asiakkuuksien kasvattamisen parissa

Feilo Sylvania Finland Oy tarjoaa sinulle:
• Alalla tunnetut ja arvostetut tuotemerkit
• Vahvasti kasvavan liiketoiminnan erinomaiset puitteet
• Hyvän asiakaspohjan
• Kiinteän palkkauksen ja hyvät luontaisedut
• Yhtiön auton
• Kattavan perehdytyksen tehtävään sekä vahvaa tukea työn suorittamiseen

Kiinnostuitko? Hae tehtävään osoitteessa www.kallinenconsulting.fi.

Lisätietoja tehtävästä sekä rekrytointiprosessista saat arkisin kello 12-16 hakua hoitavalta konsultilta (Tapio Kallinen, 040-3568772).

Myyntikoordinaattori (Fagerhult Oy)

08.10.2018

Fagerhult kehittää, valmistaa ja markkinoi valaisimia ja valaistusratkaisuja julkisiin tiloihin, kuten toimistoihin, kouluihin, teollisuudelle ja sairaaloille. Yrityksen laaja tuotevalikoima tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja sisävalaistuksen, ulkovalaistuksen ja liiketilojen valaistuksen eri tarpeisiin.  Keskitymme toiminnassamme tuotteiden toimivuuteen, muotoiluun, monipuolisuuteen ja energiaa säästäviin ratkaisuihin. Fagerhult Oy:n toimipisteet Suomessa sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Oulussa. Fagerhult-konserni kuuluu Euroopan johtaviin valaistusalan ryhmittymiin. Konsernin palveluksessa työskentelee n. 2300 henkilöä yli 22 eri maassa. AB Fagerhultin osake noteerataan Nasdaq OMX:n Pohjoismaisessa pörssissä Tukholmassa.

Haemme myynnin tukitiimiin Helsinkiin

Myyntikoordinaattoria

Tehtäviisi kuuluu teknisten tarjousten laadinta, tilausten vastaanotto, käsittely ja seuranta sekä toimitusten seuranta ja koordinointi. Myyntiorganisaation tukipalvelut ja laadukas asiakaspalvelu ovat myös tärkeä osa toimenkuvaasi.

Toivomme sinulta tarkkuutta, organisointikykyä, huolellisuutta ja ”pitkää pinnaa”. Lisäksi odotamme hyvää kirjallista ja suullista kommunikointikykyä suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.  Kiinnostus tekniikkaa kohtaan ja kokemus ERP-/CRM -järjestelmistä on myös tärkeää. Samoin arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Odotamme sinulta myös positiivista asennetta asiakkaita ja työtovereita kohtaan sekä halua sitoutua pitempään työsuhteeseen. Sinulla on taustalla kaupallinen tai tekninen koulutus.

Tuotteemme ja osaamisemme edustavat alan huippua. Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan työtehtävän kasvavassa, kansainvälisessä konsernissa, hyvät työsuhde-edut sekä viihtyisät työtilat lähes Helsingin keskustassa.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 9.11.2018 mennessä osoitteeseen kirsi.sivonen@fagerhult.fi.
Lisätietoja antaa asiakaspalvelupäällikkö Kirsi Sivonen, puh. 040 – 9007 446.

Asiakaslähtöinen tekninen spesialisti (OSRAM Oy)

05.10.2018

OSRAM on yksi johtavista valaistusteknisten tuotteiden valmistajista maailmassa. OSRAM Oy on saksalaisen OSRAM GmbH:n tytäryhtiö joka vastaa OSRAM-tuotteiden myynnistä ja markkinoinnista Suomessa ja Baltiassa. OSRAM-konsernin liikevaihto on n. 3,8 mrd.  Konsernin valaisinmerkkejä ovat mm. Siteco, Traxon ja Clay Paky. OSRAMin Suomen toimipiste sijaitsee keskeisellä sijainnilla Vantaan Kehämylly Business Parkissa.

Asiakasyrityksemme OSRAM Oy hakee nyt kauttamme asiakaslähtöistä

TEKNISTÄ SPESIALISTIA

vahvistamaan Digital Systems -tiimiään.

Kyseessä on uusi positio, jossa on mahdollisuus kasvaa todelliseksi valaistuksen ammattilaiseksi erityisesti valonohjauksen puolella.

Teknisenä spesialistina teet läheistä yhteistyötä sähkösuunnitteluyritysten kanssa ja vietätkin osan viikosta heidän tiloissaan parantamassa yritysten välistä yhteistyötä ja vuoropuhelua.

OSRAM Oy kouluttaa sinusta valaistusalan ammattilaisen ja ammattitaitosi kehittyessä pääset vastaamaan teknisestä tuesta sekä myynnin että loppuasiakkaiden suuntaan.

Tämä monipuolinen ja mielenkiintoinen tehtävä soveltuu erinomaisesti uransa alkupuolella olevalle hakijalle kuin myös jo hieman kokemusta kartuttaneelle.

Olet etsimämme henkilö, mikäli:
• Sinulla on tehtävään soveltuva, esim. AMK-sähköinsinöörin koulutus
• Olet aidosti asiakaslähtöinen ja viihdyt sosiaalisissa tilanteissa
• Hallitset yleisimpien toimisto-ohjelmien lisäksi myös alan ohjelmistoja, kuten CADS Electric
• Olet energinen, positiivinen persoona ja mukava työkaveri

Tehtävässä edellytetään suomen lisäksi sujuvaa englannin kielitaitoa.

Ennen kaikkea tehtävässä menestyy aidosti kehittymishaluinen ja oppimiskykyinen, hyvällä asenteella varustettu tyyppi; tekninen osaaminen saadaan työssä opetettua!

OSRAM tarjoaa sinulle tehtävän menestyvässä, kansainvälisessä yrityksessä laadukkaiden tuotteiden ja mukavien työkaverien parissa sekä erittäin kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen joustavilla työajoilla.

Kyseessä on suora rekrytointi OSRAM Oy:n palvelukseen.

Täytä pikimmiten hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.kallinenconsulting.fi. Lisätietoja rekrytointiprosessista voit tiedustella arkisin kello 12–16 numerosta 040-3568772 (Tapio Kallinen). Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen, kiitos!

Lainaa valaistusmittari!

10.09.2018

Suomen Valoteknillisen Seuran jäsenet voivat lainata seuran käyttöön saatuja valaistusmittareita. Mittareita lainaamalla voi esimerkiksi

  • opetella valaistusmittarien käyttöä
  • kokeilla ja tutustua valaistumittareihin ennen niiden hankintaa
  • käyttää mittareita satunnaiseen tarpeeseen ilman mittarien hankintaa


Enintään kahdeksi viikoksi lainattavat valaistusmittarit ovat
1. Gigahertz-Optik MSC15
Lisätietoa: http://mitaten.fi/17-suomi/tuoteartikkelit/369-gigahertz-optik-msc15.html
2.  Lighting Passport Standard Pro
Lisätietoa: https://www.vla.fi/lightingpassport

Valaistusmittarien lainaus on seuran jäsenille maksutonta. Lainaaja maksaa vain palautuksen postituskulut 5,90 €.

Lainaus ja tarkemmat ohjeet:
https://www.lyyti.in/svsvalaistusmittarienlainaus

LISÄTIETOJA

Tällä sivulla yritykset voivat kertoa avoimista työpaikoista, asiakastapahtumista jne.
Uudesta ilmoituksesta mainitaan kaikissa Suomen Valoteknillisen Seuran jäsensähköposteissa alaviitteenä ilmoituksen voimassaolon ajan.

Suomen Valoteknillinen Seura ei vastaa ilmoitusten sisällöstä.

Lisätietoja: heikki.harkonen(at)valosto.com


HINNASTO

Suomen Valoteknillisen Seuran yritys- ja yhteisöjäsenet
http://www.valosto.com/seura/yritysjasenet

http://www.valosto.com/seura/yhteisojasenet

200 euroa + alv 24% /kk (minimilaskutus 1 kk)

Muut
400 euroa + alv 24% /kk (minimilaskutus 1 kk)

Laskutus ilmoituksen julkistamisen jälkeen.


OHJEET

Ilmoituksen tiedot sähköpostilla osoitteeseen heikki.harkonen(at)valosto.com.
Tiedoissa on oltava:
- otsikko, esim. Myyntipäällikkö, Yritys XX Oy tai Seminaarikiertue, Yritys YY Oy tai Uutuustuotteita, Yritys ZZ Oy jne.
- verkko-osoite, johon ilmoituksella viitataan ja josta tiedot löytyvät
- haluttu ilmoituksen näkymisaika (perusoletuksena 1 kk ilmoituksen julkaisusta)
- laskutusosoite
- lisäksi haluttaessa otsikkoa kuvaava teksti (max 300 merkkiä)
- lisäksi haluttaessa yrityksen tai ilmoituksen logo (mahdollisimman suurikokoinen jpg-tiedosto, ei vaadita Suomen Valoteknillisen Seuran jäseniltä)

Uudesta ilmoituksesta mainitaan kaikissa Suomen Valoteknillisen Seuran jäsensähköposteissa alaviitteenä ilmoituksen voimassaolon ajan.

Puutteellisin tiedoin jätettyjä ilmoituksia ei julkaista.


0.00799