Suomen Valoteknillinen Seura ry

Yritysten ilmoituksia

Haemme kahta aluemyyntipäällikköä julkisten tilojen valaistusmyyntiin (Fagerhult Oy)

11.12.2017

Fagerhult kehittää, valmistaa ja markkinoi valaisimia ja valaistusratkaisuja julkisiin tiloihin, kuten toimistoihin, kouluihin, teollisuudelle ja sairaaloille. Yrityksen laaja tuotevalikoima tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja sisävalaistuksen, ulkovalaistuksen ja liiketilojen valaistuksen eri tarpeisiin.  Keskitymme toiminnassamme tuotteiden toimivuuteen, muotoiluun, monipuolisuuteen ja energiaa säästäviin ratkaisuihin. Fagerhult Oy:n toimipisteet Suomessa sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Oulussa. Fagerhult-konserni kuuluu Euroopan johtaviin valaistusalan ryhmittymiin. Konsernin palveluksessa työskentelee 3300 henkilöä yli 25 eri maassa. AB Fagerhultin osake noteerataan Nasdaq OMX:n Pohjoismaisessa pörssissä Tukholmassa.

Haemme Etelä-Suomen ja Keski-Suomen alueille kahta

Aluemyyntipäällikköä julkisten tilojen valaistusmyyntiin

Tehtävässäsi vastaat sisä- ja ulkovalaistusratkaisujen myynnistä alueesi asiakkaille.
Asiakkaitasi ovat suunnittelijat, jotka osallistuvat valaistuksen ja valonohjauksen suunnitteluun sekä lisäksi urakoisijat, tukkuliikkeet ja rakennuttajat. Hoidat yhdessä asiakkaitten kanssa projektikokonaisuuksia suunnitteluvaiheesta käyttöönottoon.

Työ on itsenäistä ja projektiluonteista. Työviikosta 3 - 4 päivää liikut itsenäisesti alueesi asiakkaitten luona ja 1 - 2 päivää olet konttoritöissä. Toimipisteenä on joko Helsinki tai Tampere. Asuinpaikkasi voi sijaita missä tahansa Etelä-Suomen, Keski-Suomen tai Itä-Suomen alueella.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta ja kokemusta myyntityöstä. Kokemus valaistusalalta sekä asiakas- ja projektihallinnasta CRM-työkalun avulla ovat eduksi. Tulet toimeen suomen ja englannin kielellä.

Tuotteemme ja osaamisemme edustavat alan huippua, ja tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet menestyvälle myyjälle. Tarjoamme haastavan työn korkealaatuisten tuotteiden parissa sekä kansainvälisen konsernin tuen. Katso www.fagerhult.fi

Pyydämme lähettämään hakemukset 5.1.2018 mennessä osoitteeseen: mika.laine@fagerhult.fi Lisätietoja toimitusjohtaja Mika Laine puh. 040 566 5886.

LISÄTIETOJA

Tällä sivulla yritykset voivat kertoa avoimista työpaikoista, asiakastapahtumista jne.
Uudesta ilmoituksesta mainitaan kaikissa Suomen Valoteknillisen Seuran jäsensähköposteissa alaviitteenä ilmoituksen voimassaolon ajan.

Suomen Valoteknillinen Seura ei vastaa ilmoitusten sisällöstä.

Lisätietoja: heikki.harkonen(at)valosto.com


HINNASTO

Suomen Valoteknillisen Seuran yritys- ja yhteisöjäsenet
http://www.valosto.com/seura/yritysjasenet

http://www.valosto.com/seura/yhteisojasenet

200 euroa + alv 24% /kk (minimilaskutus 1 kk)

Muut
400 euroa + alv 24% /kk (minimilaskutus 1 kk)

Laskutus ilmoituksen julkistamisen jälkeen.


OHJEET

Ilmoituksen tiedot sähköpostilla osoitteeseen heikki.harkonen(at)valosto.com.
Tiedoissa on oltava:
- otsikko, esim. Myyntipäällikkö, Yritys XX Oy tai Seminaarikiertue, Yritys YY Oy tai Uutuustuotteita, Yritys ZZ Oy jne.
- verkko-osoite, johon ilmoituksella viitataan ja josta tiedot löytyvät
- haluttu ilmoituksen näkymisaika (perusoletuksena 1 kk ilmoituksen julkaisusta)
- laskutusosoite
- lisäksi haluttaessa otsikkoa kuvaava teksti (max 300 merkkiä)
- lisäksi haluttaessa yrityksen tai ilmoituksen logo (mahdollisimman suurikokoinen jpg-tiedosto, ei vaadita Suomen Valoteknillisen Seuran jäseniltä)

Uudesta ilmoituksesta mainitaan kaikissa Suomen Valoteknillisen Seuran jäsensähköposteissa alaviitteenä ilmoituksen voimassaolon ajan.

Puutteellisin tiedoin jätettyjä ilmoituksia ei julkaista.


0.00468