Suomen Valoteknillinen Seura ry

Yritysten ilmoituksia

Aluemyyntipäällikkö / Pääkaupunkiseutu (Feilo Sylvania Finland Oy)

21.06.2017

Feilo Sylvania:                         
Feilo Sylvania Finland Oy on voimakkaasti kasvava ammattivalaistuksen toimija, joka kuuluu maailmanlaajuiseen Feilo- konserniin. Konsernin liikevaihto on 1,3 miljardia dollaria ja se on yksi maailman suurimmista toimijoista valaistusalalla. Toimimme 48 maassa 6800 tuhannen henkilön voimin. Valaisin- ja valonlähdevalmistusta yhtiöllä on Euroopassa sekä Aasiassa. Maailmanlaajuisesti omia tuotantolaitoksia on yhteensä 13 kappaletta.

Tunnetuimmat tuotemerkit Suomessa ovat Lumiance- valaisimet, Sylvania valaisimet ja valonlähteet sekä Concord- valaisimet.

Haemme nyt Aluemyyntipäällikköä pääkaupunkiseudulle joka vastaa alueensa asiakaskontakteista, myynnistä ja konsultoinnista. Asiakaskunta koostuu sähkösuunnittelu- sekä arkkitehtitoimistoista, tukkuliikkeistä sekä rakennuttajista.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli:

• Sinulla on kokemusta teknisten tuotteiden myynnistä, mielellään valaisin-, valonlähde- tai sähkötekniikan puolelta
• Omaat kaupallisen ajattelutavan ja luontaista halua hyvään asiakaspalveluun
• Olet omatoiminen ja järjestelmällinen sekä hallitset MS Office -työvälineet
• Sinulla on hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot
• Toimit sujuvasti uusasiakashankinnassa ja vanhojen asiakkuuksien kasvattamisen parissa
 
Feilo Sylvania Finland Oy tarjoaa sinulle:
• Alalla tunnetut ja arvostetut tuotemerkit
• Vahvasti kasvavan liiketoiminnan erinomaiset puitteet
• Hyvän asiakaspohjan
• Kiinteän palkkauksen ja hyvät luontaisedut
• Yhtiön auton
• Kattavan perehdytyksen tehtävään sekä vahvaa tukea työn suorittamiseen

Lisätietoja tehtävästä antaa Toimitusjohtaja Tommi Erviö 040- 555 9855 tai sähköposti etunimi.sukunimi@feilosylvania.com.  Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen ja kerro miksi juuri Sinä olisit etsimämme henkilö ammattivalaistuksen Feilo Sylvania tiimiin.

Valaistuksen projektimyyjä (Skilux Oy)

20.06.2017

Skilux Oy on vuonna 1998 perustettu yksityinen valaisintukkuliike ja kotimaisten Lival-valaisinvalmistajan yhteistyökumppani Suomessa. Asiakaskuntaamme kuuluu kaupan alan ketjujen, yksittäisten kauppiaiden ja kauppapaikkojen lisäksi myös erilaiset tukkuliikkeet, sähköurakointiyritykset, talotekniikkaurakoitsija- ja rakennusliikkeet. Skilux Oy on 20 vuotta vanha vakavarainen yritys, joka haluaa kehittää liiketoimintaansa ja jatkaa kasvua entisestään.

Haemme pääkaupunkiseudulle PROJEKTIMYYJÄÄ kokopäiväiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vastaamaan Lival-tuotteiden myynnistä ja markkinoinnista jälleenmyyjäkenttään. Projektimyyjänä työskentelet yhteistyössä sähkötukkuliikkeiden ja urakoitsijoiden kanssa vastuualueena koko Suomi.

TEHTÄVIISI KUULUU
Keskeisimmät työtehtäväsi ovat tukkukentän projektimyynti, asiakaspalvelu ja Lival-tuotteiden markkinointi suunnittelijakenttään, tukkuliikkeille ja urakoitsijoille. Toimit luotettavana asiantuntijana ja aktiivisena myyjänä jälleenmyyjäkentässä. Olet kiinnostunut kehittämään osaamistasi sekä tekemistäsi niin yksilötasolla kuin kokonaiskuvassa.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ
Sinulla on jo aiempaa työkokemusta alalta vastaavista tehtävistä ja tunnet alan keskeisimmät toimijat. Olet oma-aloitteinen ja pitkäjänteinen myyjä, joka on aidosti kiinnostunut valaistuksesta, ratkaisumyynnistä ja asiakaspalvelusta. Olet tiimipelaaja ja kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksen tekoon. Dialux-ohjelman hallinta ja oma auto katsotaan eduksi.

TARJOAMME SINULLE
Mielenkiintoisen paikan valaistusalan keskiössä ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi sekä uutta toimenkuvaa osana alan ammattilaisten tiimiä. Työyhteisömme on joustava, aikaansaava, avoin ja töitä tehdään aidolla innostuksella yhteen hiileen puhaltaen. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät työsuhde-edut.

Hakuohjeet:
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae työpaikkaa lähettämällä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@sklux.fi viimeistään 30.7.2017. Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja täytämme tehtävän heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoja hausta antaa Skilux Oy:n toimitusjohtaja Teemu Kekkonen, puh. +358 40 5455 051 (maanantaisin klo 9-11 välillä).

Valaistuksen projektimyyjä (SLO Oy)

13.06.2017

SLO Oy on Suomen johtava sähkö-, tele- ja automaatiotuotteiden toimittaja. Palvelemme asiakkaitamme monipuolisesti verkossa ja 36 toimipisteessä Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme maailman johtavien valmistajien tuotteita ja ratkaisuja. Huolehdimme asiakkaillemme valikoiman kehittämisestä, tuotteiden saatavuudesta ja niiden toimitusvarmuudesta. Haluamme olla ensisijainen yhteistyökumppani kaikille sidosryhmillemme! Myyntimme on vahvassa kasvussa ja haluamme panostaa asiakkaisiimme entistä enemmän.

SLO:n Vantaan valaistustiimissä työskentelemme Suomen vaativimpien valaistusprojektien parissa. Teemme tiivistä yhteistyötä alan parhaiden kollegoiden, kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa. Haemmekin nyt Vantaan Tuupakan toimipisteeseen sinua aktiivinen, asiakaskeskeinen ja ammattitaitoinen

VALAISTUKSEN PROJEKTIMYYJÄ

TEHTÄVIISI KUULUU
Viet menestyksekkäästi läpi vaativia valaistusprojekteja yhdessä asiakkaiden, valaisintoimittajien ja kollegoiden kanssa. Toimit luotettuna asiantuntijana ja näkemyksellisenä ratkaisumyyjänä projekteissa alusta asti. Pidät yhteyttä sinulle nimettyihin asiakkaisiin ja alan toimijoihin. Kehität jatkuvasti omaa osaamistasi ja tekemistäsi.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ
Sinulla on jo näyttöä sekä kokemusta tuloksellisesta projektityöskentelystä ja tunnet valaistusalaa sekä sen toimijoita. Voit olla myös nouseva kyky, joka haluaa näyttää kykynsä vaativissa valaistusprojekteissa. Sinulla on aito intohimo valaistukseen, ratkaisumyyntiin ja aktiiviseen asiakastyöskentelyyn. Sinulla on myös sopivasti pilkettä silmäkulmassa ja olet muut huomioiva tiimipelaaja.

TARJOAMME SINULLE
Tärkeänä osana Suomen parasta valaistuksen projektitiimiä, sinulle tarjoutuu mahdollisuus kehittää entisestään osaamistasi, verkostoasi ja tuoda oma panoksesi tiimin menestykseen. Asemamme markkinajohtajana tarjoaa hyvän näköalapaikan valaistuksen projektiliiketoimintaan. Käytössäsi on myös markkinoiden laajin tuote- ja palveluvalikoima ja annamme sinulle aktiivisesti koulutusta uusista tuotteista ja palveluista. Työyhteisössämme on avoin tekemisen meininki, parhaat kollegat ja loistava ilmapiiri.

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla myyntipäällikkö Toni Orelalle p. 050 568 2215. Hakemukset pyydämme jättämään https://verkkokauppa.slo.fi/fi/yritys/tule-meille-toihin –sivujen kautta viimeistään 2.7.2017

PLDC 2017 Pariisissa - Suomen Valoteknillisen Seuran ryhmämatka

05.05.2017

Järjestyksessään kuudes Professional Lighting Design Convention PLDC järjestetään Pariisissa 1.-4.11.2017. Aiempaan tapaan luvassa on korkealaatuisia luentoja valaistussuunnittelun eri osa-alueilta sekä esityksiä valaistushankkeista ympäri maailmaa. Vuonna 2015 tapahtumassa oli 1700 rekisteröitynyttä osallistujaa, jonka arvioidaan nyt ylittyvän.

Suomen Valoteknillisen Seuran Valaistussuunnittelijoiden toimintaryhmä järjestää tapahtumaan oman ryhmämatkan, jolle kaikki seuran jäsenet ovat tervetulleita.

Lisätietoja konferenssista:
www.pld-c.com

Register here (Early registration phase closes on 26. May, 2017! Suomen Valoteknillisen Seuran henkilö- ja opiskelijajäsenet, jäsenyritysten ja -yhteisöjen palveluksessa olevat henkilöt sekä SVS:n jäsenhakemuksen tehneet edullisemmin Partner Association hinnoin. Valitse lipputyypiksi Partner...Valosto.)

Lisätietoja ja ilmoittautumiset SVS:n Valaistussuunnittelijoiden toimintaryhmän ryhmämatkalle
Ryhmämatkalle ilmoittautumiset viimeistään 30.8.2017. Huom: Ryhmämatka ei sisällä konferenssin ilmoittautumista eikä sen osallistumismaksua, jotka osallistujien on hoidettava itse!

LISÄTIETOJA

Tällä sivulla yritykset voivat kertoa avoimista työpaikoista, asiakastapahtumista jne.
Uudesta ilmoituksesta mainitaan kaikissa Suomen Valoteknillisen Seuran jäsensähköposteissa alaviitteenä ilmoituksen voimassaolon ajan.

Suomen Valoteknillinen Seura ei vastaa ilmoitusten sisällöstä.

Lisätietoja: heikki.harkonen(at)valosto.com


HINNASTO

Suomen Valoteknillisen Seuran yritys- ja yhteisöjäsenet
http://www.valosto.com/seura/yritysjasenet

http://www.valosto.com/seura/yhteisojasenet

200 euroa + alv 24% /kk (minimilaskutus 1 kk)

Muut
400 euroa + alv 24% /kk (minimilaskutus 1 kk)

Laskutus ilmoituksen julkistamisen jälkeen.


OHJEET

Ilmoituksen tiedot sähköpostilla osoitteeseen heikki.harkonen(at)valosto.com.
Tiedoissa on oltava:
- otsikko, esim. Myyntipäällikkö, Yritys XX Oy tai Seminaarikiertue, Yritys YY Oy tai Uutuustuotteita, Yritys ZZ Oy jne.
- verkko-osoite, johon ilmoituksella viitataan ja josta tiedot löytyvät
- haluttu ilmoituksen näkymisaika (perusoletuksena 1 kk ilmoituksen julkaisusta)
- laskutusosoite
- lisäksi haluttaessa otsikkoa kuvaava teksti (max 300 merkkiä)
- lisäksi haluttaessa yrityksen tai ilmoituksen logo (mahdollisimman suurikokoinen jpg-tiedosto, ei vaadita Suomen Valoteknillisen Seuran jäseniltä)

Uudesta ilmoituksesta mainitaan kaikissa Suomen Valoteknillisen Seuran jäsensähköposteissa alaviitteenä ilmoituksen voimassaolon ajan.

Puutteellisin tiedoin jätettyjä ilmoituksia ei julkaista.


0.0768