Suomen Valoteknillinen Seura ry

Yritysten ilmoituksia

Key Account Manager (Hide-a-lite)

25.04.2018

Haluatko olla osa LED-valaistuksen vallankumousta? Valaistusala kasvaa ja alan kehitys ottaa isoja harppauksia eteenpäin. Meidän visiomme Hide-a-litella on olla modernin LED-valaistuksen suunnannäyttäjänä. Nyt tarjoamme mahdollisuutta auttaa asiakkaitamme onnistumaan omissa valaistusprojekteissaan, ja tätä kautta päästä vaikuttamaan siihen millaisia valaistusratkaisuja näemme ympärillämme niin kodeissa kuin julkisissa tiloissa. Mielenkiintoisen työnkuvan lisäksi tarjolla on rento työilmapiiri, huikeat työkaverit ja laadukkaat puitteet työn tekemiseen.

Ketä etsimme?

Jotta voimme jatkaa kasvuamme, etsimme myyntitiimiimme Turkuun motivoitunutta, aktiivista ja tavoitteellista lisävahvistusta. Tuleva Key Account Manager tulee vastaamaan oman alueensa myynnistä, sen kehittämisestä sekä asiakkuuksien menestyksekkäästä hoidosta. Jotta lupauksemme olla lähellä asiakkaitamme voi toteutua haluamallamme tavalla, tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta sekä kaikin puolin aktiivisia otteita kentällä. Haluamme löytää tyypin, joka haluaa aidosti löytää asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut, ja näin auttaa toteuttamaan onnistuneita valaistusprojekteja. Emme odota sinun olevan kaiken oppinut ja kokenut, vaan ratkaisevampaa on omata kyky omaksua nopeasti uusia asioita ja tekemistämme tukeva myynnillinen asenne. Tähän hommaan on helpompi tarttua jos termit watti, lumen ja värilämpötila ovat jo entuudestaan tuttuja. Osaamisen lisäksi tärkeää on, että nykyinen tiimimme saa hyvään porukkaan mukavan työkaverin!

Arvostamme

•    jos olet myyntiorientoitunut, haluat ylittää itsesi sekä kehittyä työssäsi
•    sähkötekniikan perusteiden hallintaa ja valaisinten teknisten ominaisuuksien merkityksen oikeiden tuotteiden valinnassa sekä valaistusratkaisujen toteutuksessa
•    työn suorittamiseen soveltuvaa koulutustaustaa
•    kykyä ottaa vastuuta omasta työstäsi
•    erinomaisia vuorovaikutustaitoja tilanteessa kuin tilanteessa
•    jos kommunikoit sujuvasti suomen lisäksi vähintään englanniksi

Aina vain paranee, mikäli

•    sinulla on jo näyttöjä B-to-B myyntityöstä
•    tekninen myynti on sinulle entuudestaan tuttua
•    sinulta taittuu myös toinen kotimainen kieli

Mikä Hide-a-lite?

Hide-a-lite tuotemerkin omistaa Elektro Elco AB, jolla on pitkä kokemus ja vahva asema valaistusalalla.  Suomessa Hide-a-lite tuotemerkin LED-valaisimia myy ja markkinoi OEM Finland Oy, joka on osa Tukholman pörssissä listattua OEM International –konsernia. Hide-a-liten tuotteiden jälleenmyyjiä on Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Tanskassa sekä Puolassa.

Hide-a-liten visiona on tuottaa ihmisille valon välityksellä kokemuksia erilaisissa ympäristöissä sekä kehittää Pohjoismaiden markkinoille suunniteltuja LED-valaisimia, joissa yhdistyvät uusin tekniikka, muotoilu ja toiminnallisuus. Tuotekehityksen tukena on tiivis yhteistyö niin tukkukauppiaiden, asennusliikkeiden konsulttien kuin valaistussuunnittelijoiden kanssa.

Me puolestamme tarjoamme

•    laadukkaat puitteet työn tekemiseen kansainvälisessä toimintaympäristössä kasvavassa yrityksessä
•    rennon ja innostuneen työilmapiirin, jossa luotetaan, että jokainen kantaa vastuunsa
•    mielenkiintoisia mahdollisuuksia tarjoavan vastuullisen työnkuvan sekä tuen ammatilliseen kehittymiseen
•    toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen
•    kiinteän kuukausipalkan sekä kannustavan tulospalkkion

Kannamme huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista ja monien muiden etujen lisäksi tarjoammekin esimerkiksi kattavat työterveyshuollon palvelut. Tuemme ja kannustamme työn tekemisen vastapainoksi työntekijöitämme myös virkistymään liikunnan tai kulttuurielämysten parissa. Yhteisöllisyys ja hyvä henki korostuu esimerkiksi joukkueurheilun muodossa, joten hyvän työporukan lisäksi voit halutessasi saada hyvät tyypit mukaasi pelikentälle.

Miten toimia?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 4.5.2018 mennessä, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa. Hakemukset palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen lassi.ojala@oem.fi.

Lisätietoja tehtävästä voi kysellä puhelimitse Business Unit Director Lassi Ojala, puh. 040 341 2452.

Linkki ilmoitukseen
http://www.hidealite.fi/Tietoja_meista/Avoimet_tyopaikat/Key_Account_Manager/3004790.html

Key Account Manager (Glamox Oy)

19.04.2018

Glamox AS on kansainvälinen valaisinkonserni, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi designtasoisia valaistusratkaisuja julkisiin tiloihin ja marine&offshore-markkinoille.  Suomessa Glamox Oy myy ja markkinoi korkeatasoisia Glamox- ja Luxo-tuotteita. Suomessa Glamox:n palveluksessa on 27 henkilöä. Lisätietoja meistä saat osoitteessa www.glamox.fi

Etsimme asiantuntevaan joukkoomme

Key Account Manageria

KESKI-SUOMEN ALUEELLE


Vastaat itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti valaistustuotteidemme projektimyynnistä. Teet valaisinprojektikauppaa sähkösuunnittelijoiden, sähköurakoitsijoiden, rakennuttajien ja tukkukaupan kanssa. Toimipaikkasi voi olla Tampere tai Jyväskylä.

Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta. Työn itsenäinen luonne edellyttää aikaisempaa työkokemusta valaisin- tai muusta sähköteknisestä projektimyynnistä sekä vahvoja näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä. Omaat myös positiivisen asenteen sekä oppimishalua ja -kykyä. Tehtävässä tarvitset lisäksi käytännön englannin kielen taitoa yhteydenpitoon tehtaidemme kanssa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän asiakaskuntamme ja erinomaisten tuotteidemme parissa. Meillä yhdistyvät suuren yrityksen tarjoamat koulutukset, myynnin tuki, kilpailukykyinen palkka sekä avoin ja vuorovaikutteinen työilmapiiri. Meillä jokainen työntekijä on aidosti tärkeä osa Glamoxin kasvutarinaa. 

Lisätietoja tehtävästä antavat Glamoxin toimitusjohtaja Timo Nuutinen, arkisin klo15-17, puh. 050 3378989 sekä Personnelin henkilöstökonsultti Nelli Lavanti, torstaina 26.4. klo. 12-13 ja perjantaina 4.5. klo. 11-12, puh. 040 6860557. Jätäthän hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen viimeistään 6.5.2018 Personnelin sivujen kautta  https://www.personnel.fi/avoimet-tyopaikat/key-account-manager-3/

Key Account Manager (SG Armaturen Oy)

03.04.2018

SG Armaturen on vuonna 1990 Norjan Lillesandissa perustettu yritys. SG kehittää, valmistaa ja myy tukkuliikkeiden kautta valaisimia niin julkisiin tiloihin kuin koteihin. Tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadusta sekä helposta asennettavuudesta. Yrityksen kasvu on ollut voimakasta koko 2000 luvun ajan. SG Armaturen AS:n liikevaihto vuonna v. 2017 oli n. 140 M€. Yrityksellä on tytäryhtiöt 11:sta Euroopan massa, tehtaat Tanskassa ja Kiinassa sekä työntekijöitä n 700. SG Armaturen Oy aloitti toiminnan Suomessa paikallisen yhtiön voimin 2018 alussa ja tavoittelee merkittävää asemaa lähivuosien aikana. Lisätietoa yrityksestä: www.sg-as.com/fi

Haemme nyt joukkoomme:

Key Account Managereita

Länsi-Suomen, Keski-Suomen sekä Pohjois-Suomen alueille

Vastaat kokonaisvaltaisesti oman alueesi toiminnasta. Toimit yhteistyössä pääasiassa sähköurakoitsijoiden, sähkösuunnittelijoiden, sekä sähkötukkuliikkeiden kanssa. Tärkeimpänä tehtävänäsi tuoda SG:n brändi, tuotteet ja toimintakonsepti alueesi asiakkaiden tietoisuuteen. Aktiivisen toimintasi, syntyneen kysynnän ja luottamuksen myötä olet viemässä meitä kohti yhteisiä tavoitteita.

Menestyt tehtävässä mikäli sinulla on energinen ja positiivinen asenne sekä ammattimaiset työskentelytavat. Kokemus valaisin- tai muusta sähköteknisestä kaupasta tulosten kanssa on merkittävä etu. Perinteisiin toimintamalleihin kangistumisen sijasta oleellisempaa on aktiivinen ja tehokas tapasi työskennellä, halu oppia ja kehittyä, sekä valmius toteuttaa SG:n konseptia asiakkaiden kanssa.

Tarjoamme mahdollisuuden olla osana voimakkaasti kasvavaa yritystä, korkealaatuisten tuotteiden parissa. Kulttuurissamme ihmiset, vuorovaikutus, luottamus sekä positiivinen tekemisen meininki ovat keskiössä.

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta ja uskot olevasi valmis kasvutarinaamme, lähetä hakemuksesi osoitteeseen: mikael.lukka@sg-oy.fi. Palkkaukset heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot: Maajohtaja Mikael Lukka, 040 703 6480

Valaisin- ja elektroniikkasuunnittelija (Lumise Oy)

26.03.2018

Kiinnostaisiko vastuullinen ja palkitseva kehittämistyö ajoneuvo- ja työkonevalaisimien näköalapaikalla?

Lumise Oy on valaisimien ja ajoneuvoelektroniikan maahantuontiin ja kauppaan erikoistunut yritys. Yrityksen tärkeimpänä myyntikanavana toimii lumise.fi-verkkokauppa. Yrityksemme varasto ja toimitilat sijaitsevat Rovaniemellä. Päätuotteitamme ovat ajoneuvojen ja työkoneiden valaisimet, joiden myynnissä olemme jo Suomen suurin verkkokauppa. Yrityksemme on valaisinalan edelläkävijä, joka tunnetaan markkinoilla erityisesti laadukkaista valotuotteista, monipuolisesta valovalikoimasta sekä asiantuntevasta palvelusta.

Voidaksemme tarjota asiakkaillemme entistäkin laadukkaampia tuotteita ja parempaa palvelua panostamme jatkossa vahvasti valaisimien tuotekehitykseen. Tätä tarkoitusta varten etsimme nyt kasvavaan ja kehittyvään tiimiimme Rovaniemelle ammattitaitoista ja vastuuntuntoista

VALAISIN- JA ELEKTRONIIKKASUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen. Suunnittelijan tärkeimmät tehtävät ovat:

-    uusien lisä- ja työvalotuotteiden suunnittelu, mallintaminen ja tuotekehitys
-    kokonaisvastuu tuotekehitysprojekteista
-    prototyyppien rakentaminen ja jatkokehittely
-    valojen mittaaminen valolaboratoriossa
-    valojen mittaustulosten esittely mm. artikkelien ja videoiden muodossa
-    valolaboratorion ja mittausmenetelmien kehittäminen
-    asiakaspalvelu valaistukseen ja elektroniikkaan liittyvissä kysymyksissä

Tarjoamme käyttöösi valolaboratoriomme modernit laitteet valojen mittaamiseen sekä uusien prototyyppien rakentamiseen ja testaamiseen. Ajo- ja työvalojen mittaamiseen käytössämme on goniofotometri ja käsivalaisimien ja muiden pienten valolähteiden mittaamiseen integroiva puolipallo. Valaisimien suunnittelua ja mallinnusta varten saatavilla on alan parhaimmat ohjelmistot.

Tehtävään soveltuvalta henkilöltä odotamme seuraavia ominaisuuksia:
-    vähintään AMK-tason tutkintoa
-    monipuolista osaamista ja kokemusta valaisimista ja LED-valaisinteknologiasta
-    ajoneuvoihin ja valaisimiin liittyvän sähköelektroniikan monipuolista ymmärrystä
-    kytkentäkaavioiden ja piirilevyjen suunnittelu- ja mallinnusosaamista
-    monipuolista kokemusta mallinnusohjelmien käytöstä (esim. SolidWorks)
-    itsenäistä työskentelyotetta ja oma-aloitteisuutta
-    sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
-    sisällöntuotantotaitoja niin kirjallisesti kuin suullisestikin
-    erinomaista työskentelymotivaatiota

Aikaisempi työkokemus tai harrastuneisuus ajoneuvo- ja työvalaisimien kanssa toimimisesta on tehtävässä eduksi.

Lumisella pääset osaksi nuorekasta ja sitoutunutta työyhteisöä, jossa vallitsee innostunut ja kannustava ilmapiiri, hyvä joukkuehenki ja vahva kehittämisen ja eteenpäin menemisen meininki. Asuinpaikkakuntana Rovaniemi tarjoaa mahtavat puitteet asumiseen ja monipuoliseen harrastamiseen. Matkailun vuoksi palvelut ovat paremmat kuin muissa samankokoisissa kaupungeissa ja asumisen hintataso on edullinen. Lapin tunturikohteet sijaitsevat vain muutaman tunnin ajomatkan päässä ja kansainvälinen lentoasema mahdollistaa nopean pääsyn Helsinkiin ja ulkomaille.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si meille osoitteeseen rekrytointi@lumise.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 26.4.2018 mennessä. Kerro hakemuksessasi, millaisia työpaikkaan liittyviä tehtäviä olet tehnyt aiemmin, miksi meidän pitäisi valita juuri sinut ja millaisen tekijän yrityksemme saisi sinusta. Liitä hakemukseen myös palkkapyyntösi. Käymme hakemuksia läpi jo ennen hakuajan päättymistä.

Töiden alkamisajankohta sovitaan yhdessä tehtävään valittavan henkilön kanssa.

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä: Heikki Karjalainen, p. 040 663 4045 (arkipäivisin klo 10-16), heikki.karjalainen@lumise.fi

LISÄTIETOJA

Tällä sivulla yritykset voivat kertoa avoimista työpaikoista, asiakastapahtumista jne.
Uudesta ilmoituksesta mainitaan kaikissa Suomen Valoteknillisen Seuran jäsensähköposteissa alaviitteenä ilmoituksen voimassaolon ajan.

Suomen Valoteknillinen Seura ei vastaa ilmoitusten sisällöstä.

Lisätietoja: heikki.harkonen(at)valosto.com


HINNASTO

Suomen Valoteknillisen Seuran yritys- ja yhteisöjäsenet
http://www.valosto.com/seura/yritysjasenet

http://www.valosto.com/seura/yhteisojasenet

200 euroa + alv 24% /kk (minimilaskutus 1 kk)

Muut
400 euroa + alv 24% /kk (minimilaskutus 1 kk)

Laskutus ilmoituksen julkistamisen jälkeen.


OHJEET

Ilmoituksen tiedot sähköpostilla osoitteeseen heikki.harkonen(at)valosto.com.
Tiedoissa on oltava:
- otsikko, esim. Myyntipäällikkö, Yritys XX Oy tai Seminaarikiertue, Yritys YY Oy tai Uutuustuotteita, Yritys ZZ Oy jne.
- verkko-osoite, johon ilmoituksella viitataan ja josta tiedot löytyvät
- haluttu ilmoituksen näkymisaika (perusoletuksena 1 kk ilmoituksen julkaisusta)
- laskutusosoite
- lisäksi haluttaessa otsikkoa kuvaava teksti (max 300 merkkiä)
- lisäksi haluttaessa yrityksen tai ilmoituksen logo (mahdollisimman suurikokoinen jpg-tiedosto, ei vaadita Suomen Valoteknillisen Seuran jäseniltä)

Uudesta ilmoituksesta mainitaan kaikissa Suomen Valoteknillisen Seuran jäsensähköposteissa alaviitteenä ilmoituksen voimassaolon ajan.

Puutteellisin tiedoin jätettyjä ilmoituksia ei julkaista.


0.00424